ÁLOM A SZENT GEOMETRIÁRÓL ÉS "A GALAXIS EGYIK KORMÁNYZÓJÁRÓL"?

Olyan helyen vagyok, amit nem ismerek fel, éjszaka van, úgy néz ki, mint egy város, nem látok embereket, nem érzek semmit, sem hideget, sem meleget, stb… Magasról nézek (kb. 15 méterről, vagy talán valamivel kevesebbről) egy épületet: téglalap alakú, elég nagy, talán kb. 90-100 méter hosszú és úgy 8 emelet magas, fehér színű és a bejáratnál nagy üvegajtók vannak, amelyek a mozgás érzékelésére nyílnak. Belépek és beszélek egy emberrel.

Ez a jelenet eltűnik, és egy másik jelenik meg.

Egy olyan helyen vagyok, mintha egy elég nagy, kb. 30 m2-es szobában lennék.

Van egy lány, akit ismerek (az álomban, nem a való életben), velem van egy másik személy, nem tudom ki ő és hogy néz ki, a lány  asztrofizikus, van egy elég nagy méretű távcsöve, kb. 100 cm széles lehet a talpánál, levesz róla néhány lepedőt és elkezdi a "műsort".

A teleszkópon keresztül nézve néhány "fényalagút" jött ki "fókuszálás" közben, miközben próbált egy meghatározott képet létrehozni a paraméterekből, amit (állítólag kapott), az élet virágának képei kezdenek megjelenni, és én megjegyzem: "Hűha! Úgy látom, szakrális geometria jön ki!".

A kép eltűnik, majd valaki kopogtat az ajtón, kinyitom, és megjelenik egy férfi, fehér félig tunikába öltözve, az arca ázsiai, kb. 70 évesnek látszik, a haja ősz, a magassága 1,70 cm vagy kicsit több. A felesége kíséri, mögötte biztonságiak és egy "kis csoportnyi" ember. Legalább húszan vannak vele.

Állok mozdulatlanul, nem reagálok, nem tudom mit tegyek, kik ezek az emberek, mire a férfi odajön hozzám és azt mondja: "Én vagyok a galaxis egyik kormányzója".

Lester

------------------------------------------------------------

Szeretnéd velünk megosztani?

Volt már pozitív földönkívüliekkel kapcsolatos tapasztalatod álmodban? Ha igen, és ha ezt meg szeretnéd osztani velünk, elküldheted a következő e-mail címekre és mi közzétesszük őket ezen a blogon.

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Megoszthatod velünk korábbi életed emlékeit is. Talán emlékszel olyan életedre, amit földönkívüliként töltöttél, mielőtt a Földre jöttél?

Elküldheted az élményeidet az Aranykorral kapcsolatosan is. Milyen lesz az élet a Földön? Hogyan lépnének kapcsolatba az emberek a pozitív földönkívüliekkel?

Azok, akik szeretnék megosztani velünk emlékeiket, látomásaikat az Aranykorról vagy olyan élményeiket, melyeket álmukban tapasztaltak, név nélkül is megtehetik. Örömmel veszünk földönkívüliekkel kapcsolatos találkozásokról készült képeket akár álomban, akár interdimenzionálisan történtek. Nem kell profi művésznek lenned: szívből rajzolj, még akkor is, ha csak vázlatról van szó - egyetlen vázlatot sem fogunk ''túl szakszerűtlennek” tekinteni és közzétesszük.

A legjobb, ha angolul, vagy magyarul küldöd el az élménybeszámolót, de akkor is örülünk, ha valamilyen más nyelven érkezik - ekkor feltesszük a legnagyobb igyekezettel készített fordítást és mellé az eredeti változatot. 

További információk arra vonatkozóan, mit tudsz még velünk megosztani:

https://www.welovefirstcontact.com/2019/08/are-you-ready-for-first-contact.html


Megjegyzések

Popular Posts